Greenlines druk 1e halfjaar 2020 ondanks Corona

Mede ten gevolge van het Coronavirus is de verkoop van bloemen en planten in NL de afgelopen maanden sterk gegroeid. Veel mensen waren thuis, al dan niet thuiswerkend. Mede hierdoor werd huis en tuin flink onder handen genomen.

Greenlines heeft mede hierdoor een sterke groei gerealiseerd in het 1e halfjaar 2020. Meer dan 25.000 zendingen zijn verzorgd door de gehele keten heen, van producent (kweker) via verschillende overslaglocaties (HUB) naar de Retail (winkel). De on-time delivery KPI, oftewel hoe vaak werd op tijd geleverd ligt tussen de 99 en 100 %. Eigenlijk een prachtige score.

Om dit te kunnen bewerkstelligen moet iedereen in de logistieke keten op de top van hun kunnen werken. Het gaat niet vanzelf. Goede afstemming met ketenpartners en met logistieke dienstverleners is daarbij essentieel. Onder alle omstandigheden goed communiceren is een keiharde voorwaarde.

Een goede motivatie is noodzakelijk. Dit zorgt er voor dat je altijd je best doet. Makkelijk gezegd, maar hoe blijf je gemotiveerd, altijd. De werkomstandigheden moeten optimaal zijn, het team van collega’s moet volledig op elkaar kunnen bouwen, altijd en overal samenwerken en afspraken nakomen. Belangrijke grondvoorwaarde, de wil dat je het beste uit jezelf haalt. Altijd.

Greenlines ondersteund sinds een paar weken de talentvolle hardloopsters Bregje Sloot en Nadine Willems. Zij streven ernaar om constant het beste uit zichzelf te halen. Afgelopen weekend haalden ze beiden ruim 2 seconden af van hun eigen PR op de 800 meter. Nog even en Bregje zit aan de olympische limiet. Fantastische prestatie. Ga zo door.

Dus ken je doelen, blijf gemotiveerd en haal altijd het beste uit jezelf. 

Naar het overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • Greenlines druk 1e halfjaar 2020 ondanks Corona
Heeft u vragen?
Bel: +31 (0)88 323 3366
Mail: operations@greenlines.nlklantenservice