Goed staat voor kwaliteit

Natuurlijk, producten mogen tijdens het logistieke proces op geen enkele manier kwaliteitsverlies ondergaan. Dat spreekt bij Greenlines Retail vanzelf. Vanuit onze oorsprong in de sierteeltsector zijn we gewend te werken met levende, kwetsbare producten. Ook vandaag bestaat nog een wezenlijk deel van onze lading uit bloemen en planten. Onze medewerkers zijn deskundig op het gebied van producttemperatuur en samenlading.

Met ons logistieke netwerk beschikken we over zeven geconditioneerde hubs en ruim 100 geconditioneerde vrachtauto’s met laadklep. Ook voor minder kwetsbare ladingstromen beschikken we binnen ons netwerk over de juiste hubs en vrachtauto’s. Het uitbreidende netwerk van Greenlines Retail bestaat op dit moment uit zeven geselecteerde, gespecialiseerde logistiek dienstverleners. Door verschillende ladingstromen te combineren kan Greenlines Retail efficiënt en effectief werken.

Iedere schakel in de bedrijfskolom kan een beroep doen op het netwerk van Greenlines Retail zowel binnen als buiten de sierteeltsector. Greenlines Retail werkt met de meest voorkomende ladingdragers zoals CC karren, (Euro) pallets en Eurocontainers. Het netwerk van Greenlines Retail beschikt over op maat geschreven ICT-systemen om klanten maximaal te ontzorgen. Klanten kunnen via een dashboard met KPI’s bovendien de logistieke prestaties van Greenlines Retail volgen. Dezelfde ICT-motor gebruikt Greenlines Retail voor de interne controle van de processen. Noblesse oblige…

Heeft u vragen?
Bel: +31 (0)88 323 3366
Mail: operations@greenlines.nlklantenservice