Ladingdragers

Blokpallet

Blokpallets zijn opgebouwd met planken en “blokken” (of ook wel “klossen” genoemd). De blokpallet is de tegenhanger van de balkpallet, welke is samengesteld met planken en balken. De meest gebruikte blokpallet op het Europese vasteland is de EPAL Europallet van 80 x 120 CM.In de UK wordt vrijwel alleen de blokpallet van 100×120 cm gebruikt. De zogenaamde 40 x 48 inch blokpallet. De 100×120 blokpallet wordt ook in andere landen gebruikt. Veel supe Lees meer »

Europallet

Als we het hebben over EPAL Europallets, kort gezegd Europallets of EPAL pallets, dan hebben we het over een houten pallet met maten en kenmerken die door de European Pallet Association zijn vastgelegd. De maten zijn 800 x 1200 x 144 mm. en de last die een Europallet moet kunnen dragen is 2000 kilogram. Met Europallets kiest u voor de meest bekende en gangbare pallets in de markt. Vaak worden deze gebruikt voor vervoer tot maximaal 2000 kg bij gelijkmatige verdeling. Lees meer »

CC Ladingdrager

Deense karren zijn de meest gebruikte vorm van (intern) transport in de wereld van land- en tuinbouw. Vooral pot- en sierplanten worden veelvuldig met Deense karren vervoerd. Naast intern transport worden de bloemenkarren veel ingezet voor display doeleinden. U heeft vast al eens een goed gevulde Deense kar gezien voor een supermarkt, doe-het-zelf-zaak of andere winkels. De bloemenkar wordt in de Nederlandse tuinbouw zelfs zo vaak gebruikt dat hij in andere landen ook wel bekend staat als de... Lees meer »

Heeft u vragen?
Bel: +31 (0)88 323 3366
Mail: operations@greenlines.nlklantenservice