Nieuws

Fijne dagen!

Wij van Greenlines wensen iedereen een fijne kerst en een voorspoedig en gezond 2023! Lees meer »

Toptalent Bregje Sloot & Greenlines als één team op weg naar de Olympische spelen 2024 in Parijs

Bregje Sloot Het komt van tijd tot tijd voor. Een toptalent in de sport dient zich aan. In de meeste teamsporten gebeurt dit regelmatig, in ‘individuele’ sporten sporadisch. Bregje Sloot (20) is een zeer getalenteerde atlete met als specialiteit hardlopen op de middenafstanden dus de 400 meter, 800 meter en 1500 meter. In 2019 behaalde Bregje bij de NK junioren goud op zowel de 400 meter als ook op haar favoriete afstand de 800 meter. Bij de senioren behaalde Bregje (als junior!) br Lees meer »

Greenlines druk 1e halfjaar 2020 ondanks Corona

Mede ten gevolge van het Coronavirus is de verkoop van bloemen en planten in NL de afgelopen maanden sterk gegroeid. Veel mensen waren thuis, al dan niet thuiswerkend. Mede hierdoor werd huis en tuin flink onder handen genomen. Greenlines heeft mede hierdoor een sterke groei gerealiseerd in het 1e halfjaar 2020. Meer dan 25.000 zendingen zijn verzorgd door de gehele keten heen, van producent (kweker) via verschillende overslaglocaties (HUB) naar de Retail (winkel). Lees meer »

Sierteeltlogistiek verwacht verdere groei

GoedemorgenGroente: Greenlines Retail verwacht de komende jaren verder te kunnen doorgroeien. Dat melden Arno Driessen en Rob Stet, de ondernemers achter het platform voor de fijnmazige distributie van bloemen en planten. “Retailers willen geen voorraden meer, maar bij voorkeur vijf keer in de week een vers product. Dat betekent automatisch dat de logistiek intensiever wordt; daarin willen zij worden ontzorgd.” Greenlines Retail werd in 2001 opgericht met als doel de fijnmazige distributie va... Lees meer »

Heeft u vragen?
Bel: +31 (0)88 323 3366
Mail: operations@greenlines.nlklantenservice