Sierteeltlogistiek verwacht verdere groei

GoedemorgenGroente:

Greenlines Retail verwacht de komende jaren verder te kunnen doorgroeien. Dat melden Arno Driessen en Rob Stet, de ondernemers achter het platform voor de fijnmazige distributie van bloemen en planten.

“Retailers willen geen voorraden meer, maar bij voorkeur vijf keer in de week een vers product. Dat betekent automatisch dat de logistiek intensiever wordt; daarin willen zij worden ontzorgd.”

Greenlines Retail werd in 2001 opgericht met als doel de fijnmazige distributie van bloemen en planten richting de retail te organiseren. Arno Driessen van Selman Transporten in Bemmel en Rob Stet van Stet Heemskerk – twee bedrijven die zich al jarenlang bezighouden met bloemen- en plantentransport – stonden aan de basis van het platform. “Rond de jaarwisseling hadden steeds meer retailers behoefte aan één logistieke partner, die de distributie van bloemen en planten kon verzorgen vanuit telers en leveranciers naar de diverse filialen. En die garant stond voor een landelijke dekking. Daar sprongen wij op in”, zegt Driessen.

Voor het gehele artikel: GoedemorgenGroente

Naar het overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • Sierteeltlogistiek verwacht verdere groei
Heeft u vragen?
Bel: +31 (0)88 323 3366
Mail: operations@greenlines.nlklantenservice