Toptalent Bregje Sloot & Greenlines als één team op weg naar de Olympische spelen 2024 in Parijs

Bregje Sloot

Het komt van tijd tot tijd voor. Een toptalent in de sport dient zich aan. In de meeste teamsporten gebeurt dit regelmatig, in ‘individuele’ sporten sporadisch.

Bregje Sloot (20) is een zeer getalenteerde atlete met als specialiteit hardlopen op de middenafstanden dus de 400 meter, 800 meter en 1500 meter. In 2019 behaalde Bregje bij de NK junioren goud op zowel de 400 meter als ook op haar favoriete afstand de 800 meter. Bij de senioren behaalde Bregje (als junior!) brons op de 800 meter.

Bregje wil graag voor Nederland uitkomen op de 800 meter op de Olympische Spelen 2024 in Parijs. Zij traint daar dag en nacht voor. Haar leven staat in het teken van het hardlopen. Haar eerste doel op weg naar de Olympische Spelen is kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen onder 23 op de 800 meter in Bergen, Noorwegen in 2021.

Bregje is lid van AV de Liemers in Zevenaar. Hier is zij in gezelschap van onder meer Nadine Willems (Greenlines), ook een gerenommeerd hardloopster met als specialiteit de 800 meter. Afgelopen jaar behaalde Nadine een prima 10e plaats bij het NK.

Bregje voert haar “hobby” uit naast haar studie HBO Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen. Haar hobby kost naast veel tijd en energie ook veel geld. Bregje ontvangt prima begeleiding van de atletiekvereniging, echter het reizen naar alle (inter-) nationale wedstrijden, kleding en schoeisel, medische begeleiding etc. zijn allemaal voor haar eigen rekening. Om Bregje haar doelen te laten bereiken is dus veel geld nodig.

In dit kader heeft Greenlines besloten om Bregje te ondersteunen om haar ambitie en doelen te bereiken. We gaan er alles aan doen om Bregje in Parijs te laten schitteren voor Nederland.  

Als je benieuwd bent naar de tocht van Bregje onderweg naar de Olympische spelen is Bregje hier op Instagram te volgen!

Greenlines

Net zoals Bregje, beweegt de wereld zich steeds sneller. Hierdoor zijn logistieke uitdagingen tegenwoordig werk voor professionals.

Greenlines verzorgt dagelijks voor haar klanten alle sierteelt gerelateerde zendingen vanaf kwekers naar de retailers. Grote retailers, waaronder bouwmarkten, tuincentra en supermarkten behoren tot de gewaardeerde klantenkring van Greenlines.

Daarnaast wordt Greenlines ook gevraagd om incidentele logistieke vraagstukken te organiseren en uit te voeren. Eind 2019 heeft Greenlines bijvoorbeeld de logistiek georganiseerd van Het Nationaal Schoolontbijt waarbij vanaf verschillende overslagpunten in 4 dagen tijd 2600 scholen werden voorzien van het Schoolontbijt.

Het team van Greenlines bestaat uit jonge mensen die allen HBO-gekwalificeerd zijn. Voor medewerkers van Greenlines Retail zijn de CODA-kernkwaliteiten (constructief, openhartig, deskundig, ambitieus) van belang als onderdeel van de bedrijfscultuur.

Net zoals Greenlines ambitieus is in de logistieke sector, is Bregje ambitieus in de atletiek. Greenlines herkent deze ambitie als geen ander, we vinden het daarom belangrijk zulke drive te ondersteunen.  

Volg Greenlines ook op Facebook!

Greenlines/Bregje Sloot

Ondanks dat atletiek een individuele sport is werken we als een team. Onderstaand een team foto met atleten en medewerkers van Greenlines. We doen het samen.


v.l.n.r. Laura, Sven, Bob, Bregje, Kay, Michelle, Nadine, Bas, Ilona, Sven, Paul.
Foto’s: Marieke van Helden

Beweging en sport is goed voor iedereen. Zorg dat u ook fit en gezond blijft!

Met een sportieve groet namens directie en medewerkers Greenlines.

Naar het overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • Toptalent Bregje Sloot & Greenlines als één team op weg naar de Olympische spelen 2024 in Parijs
Heeft u vragen?
Bel: +31 (0)88 323 3366
Mail: operations@greenlines.nlklantenservice